“Dermal” gradi luksuzni svečani salon u Kotor Varošu

Sat do momenta kada će Kotor Varoš dobiti jedan od najljepših i najmodernije uređenih objekata ubrzano otkucava, a iz dana u dan salon u krugu Fabrike obuće “Dermal” dobija obrise konačnog izgleda koji su osmislili vlasnici i projektanti.

Prvi objekat ove vrste u Kotor Varošu, kako za “Moj Kotor Varoš” najavljuje vlasnik i direktor “Dermala” Radenko Bubić, trebalo bi da bude spreman da primi goste do kraja jeseni.

– Odlučili smo se na ovaj korak kako bi i Kotor Varoš imao salon po ugledu na gradove u okruženju. Organizatori većine slavlja prinuđeni su da odlaze desetine kilometara od kuće, a sada će im moderan salon biti na kućnom pragu. Naš cilj je vrlo jednostavan i želimo da budemo najbolji u regiji i po kvalitetu i po kapacitetu – rekao je Bubić.

Radovi u hali koju je “Dermal” kupio u krugu nekadašnje fabrike “Proleks” traju već mjesecima i polako ulaze u završnu fazu.

– Kompletni grubi radovi su počeli i dio je već završen. Ugradnja stolarije je već okončana, fasade i glazure su u završenoj fazi, paralelno sa ovim radovima počeli su i fini radovi u kuhinji za koju smo već nabavili kompletnu opremu. Svi radovi do kraja izgradnje su ugovoreni i preostalo je samo još malo strpljenja prije nego što sve bude gotovo – kaže Bubić.

Paralelno sa radovima na objektu i unutrašnjosti počelo je i uređenje kompleksa u njegovoj okolini. Najvažniji eksterni dio biće prostrani parking koji će bez problema primiti stotine gostiju.

– U toku je izgradnja parkinga, a plan je da asfaltom bude presvučen kompletan krug kako ne bi narušavao ukupan ambijent. Posebnu pažnju posvetili smo uređenju okoline salona jer je od presudne važnosti da cijeli ambijent bude skladan – objašnjava Bubić.

Brojevi koji će činiti ličnu kartu salona su fascinantni. Korisna površina kompletnog objekta iznosi 1.200 metara kvadratnih, a samo na savremenu kuhinju otpada 270 kvadrata.

Kapacitet salona biće 700 mjesta raspoređenih u dvije sale. U skladu sa potrebom gostiju biće moguće spojiti veliki salu sa 500 i malu sa 200 mjesta kako bi bio obezbijeđen maksimalan kapacitet. Salon će imati i dio sa smještajnim kapacitetom u kojem će biti opremljena dva komforna apartmana i šest soba.

Parking će raspolagati sa 250 do 300 mjesta, a posebna pažnja posvećena je ventilaciji i klimatizaciji koja će svakog časa samo u velikoj sali upumpavati 30.000 metara kubnih svježeg vazduha kako bi se gosti osjećali maksimalno ugodno i prijatno.

U “Dermalu” ističu da će uprkos luksuzu usluge salona biti pristupačne svim slojevima gostiju.

– Imaćemo u ponudi više različitih cjenovnih menija kako bi izašli u susret svim potencijalnim gostima. Kod nas će moći dobiti kompletnu uslugu i da budu bez brige koju iziskuje pripremanje bilo koje vrste slavlja. Jednostavno i našem salonu moći će da dobiju sve na jednom mjestu, počevši od hrane i pića do smještaja – rekao je Bubić.

Kada bude podvučena crta kompletna investicija trebala bi iznositi oko milion maraka. Zahvaljujući njoj biće otvoreno i novih 25 do 30 radnih mjesta.

– Prioritet u angažovanju osoblja imaće radnici “Dermala” kojima želimo da pružimo mogućnost da obezbijede dodatni prihod. Na poslovima koji zahtijevaju profesionalce angažovaćemo najbolje radnike u tim oblastima. Ovako moderan objekat ne smije sebi dozvoliti bilo kakvu improvizaciju jer će zadovoljstvo gostiju biti jedino mjerilo našeg uspjeha – kategoričan je Bubić.

Radnu atmosferu uskoro će zamijeniti veselje u vrhunskom ambijentu dostojnom najljepših trenutaka u životu slavljenika koji će biti urezani u “Dermalovom” svečanom salonu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*