„Dermal“ donirao maske i prehrambene pakete u Kneževu

Tvornica obuće „Dermal“ iz Kotor Varoša obezbijedila je pomoć najugroženijem stanovništvu u opštini Kneževo u kojoj ima svoj proizvodni pogon.

– Sa načelnikom opštine Goranom Borojevićem dogovorili smo da stanovništvu u Kneževu podijelimo 3.000 zaštinih maski i da najugroženijim porodicama dostavimo stotinu prehrambenih paketa – rekli su u „Dermalu“ za „Moj Kotor Varoš“.

„Dermal“ u Kneževu zapošljava 260 radnika i kao društveno odgovorna firma je pritekoa u pomoć stanovništvu.

– Dio pomoći biće podijeljen i na prijedlog naših radnika ljudima kojima je u ovom momentu paket značajan, a drugi dio će ići po preporuci načelnika opštine koji će sa svojim službama vidjeti kome su ti paketi najpotrbniji – istakli su u „Dermalu“.

Borojević je istakao da u ime građana Kneževa upućuje veliku zahvalnost preduzeću „Dermal“.

– Velika je stvar da se u teškim vremenima pojave ljudi koji su spremni da pomognu, svaka donacija je dobro došla, a Bubić je donacijom maski i prehrambenih paketa pokazao da je čovjek na koga možemo računati uvijek i zaista smo mu zahvalni – rekao je Borojević za „Moj Kotor Varoš“ i dodao da će maske i paketi biti podijeljeni stanovništvu Kneževa u narednih nekoliko dana.

Menadžment „Dermala“ obavio je razgovor i sa direktorom Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ u Kotor Varošu Vladimirom Bibićem i dogovoreno je da da će se obratiti za pomoć ukoliko za tim bude potrebe.

U „Dermalu“ navode da bez obzira na potrebe Doma zdravlja sličnu akciju planiraju i u Kotor Varošu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*