Denisu Partizan “skinuo” 5.500 KM, ljubav prema klubu jača od novca

Ljubav prema voljenom klubu jača je i od novca, pokazao je Kotorvarošanin Denis Skopljak, koji je porukom “Volim ga svakako” na društvenoj mreži “Fejsbuk” pokazao da mu srce kuca za Partizan, iako su mu “crno-bijeli” iz džepa izbili oko 5.500 KM.

Denis, koji često odigra tiket za svoju dušu i nerijetko od srca na njega uvrsti i Partizan, bio je na dobrom putu da spoji dvostruku sreću. Partizan je u Ligi Evrope vodio protiv Plzena 1:0 i dominirao na terenu, ostale utakmice su već završavale i išle po njegovom planu, ali je onda uslijedila dupla nesreća. Iz bezazlenog napada “crno-bijeli” su primili nesrećan gol, ispostaviće se, za jedini promašaj na Denisovom tiketu.

– Sve je do tog 80. minuta išlo po planu. Partizan je vodio i bio bolji rival, situacija na ostalim utakmicama se razvijala kako treba, a na kraju je “došla” i posljednja koju bih čekao da je u Beogradu pobijedio domaćin. Sudbina je htjela da mi moj Partizan uskrati više od 2.800 evra. Nervi su više radili zbog kluba, nego novca. Biće još tiketa, a Partizan će mi donijeti sreću kada, siguran sam u to, eliminiše Plzen. Ljubav se ne mjeri novcem – rekao je Denis za “Moj kotor Varoš”.

Miks fudbala, košarke i tenisa i uloženih nešto više od šest evra garantovali su dobitak od 2.852 evra, ali je sreća okrenula leđa Denisu i njegovom Partizanu, koje je desetak minuta dijelilo od radosti.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*