Demos počeo sa formiranjem Opštinskog odbora u Kotor Varošu

Opštinski odbor Demokratskog saveza (Demos) Kotor Varoš izabrao je sinoć na osnivačkoj skupštini 47 članova tog odbora, te članove Nadzornog odbora i Statutarne komisije.

Predsjedništvo kotorvaroškog Demosa, rukovodstvo i ostali statutom predviđeni stranački organi biće izabrani narednih 15 dana.

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je da je kotorvaroški odbor stranke jedan od najorganizovanijih odbora u RS.

– Demos u Kotor Varošu konstantno ima tendenciju rasta. I to ne slučajno. Iza svih naših rezulata u Kotor Varošu stoji ogroman rad, velika posvećenost i odanost našim političkim cilјevima – rekao je Čubrilović.

Na osnivačkoj skupštini Opštinskog odbora Demosa rečeno je da je ta politička partija među dvije najjače stranke u Kotor Varošu.

– Bez naše podrške nijedan kandidat ne može postati načelnik ove opštine u oktobru naredne godine niti iko može formirati novu skupštinsku većinu. Ali, nećemo pogriješiti ako kažemо i da je došlo vrijeme da DEMOS konačno ovdje dobije svog načelnika – poručeno je sa osnivačke skupštine Opštinskog odbora Demosa Kotor Varoš.

Dremos je nastao poslije cijepanja DNS-a, a taj process je u Kotor Varošu okončan masovnim peslakom članstva u novoformiranu stranku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*