Demos ostao bez odbornika, Mijić u socijalistima

Socijalistička partija u Kotor Varošu dobila je još jednog odbornika jer joj je pristupio dosadašnji odbornik Demosa Dragan Mijić.

– Na ovaj potez sam se odlučio jer su moje dosadašnje partijske kolege iz Demosa kalkulisale i nisu podržale kandidaturu Slobodana Župljanina za načelnika opštine Kotor Varoš. Na ovaj način pružam punu podršku budućem načelniku i svoje političko djelovanje nastavljam u pobjedničkoj ekipi SP-a. Očekujem da ću svojim osmogodišnjim odborničkim iskustvom doprinijeti da SP postigne do sada najbolji rezultat u Kotor Varošu – rekao je Mijić.

Mijić je odbornik u Skupštini opštine Kotor Varoš od 2012. godine i u dva izborna ciklusa je uspjevao da uđe u lokalni parlament.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Kotor Varoš Predrag Tešić čestitao je Mijiću i zahvalio mu na podršci.

– Ponosan sam na rast povjerenja u SP u Kotor Varošu u prethodnih pet godina. U ove lokalne izbore ulazimo sa planom da osvojimo pet odborničkih mandata koji će uz očekivane odlične rezultate naših koalicionih partnera biti više nego dovoljni za stabilnu skupštinsku većinu. Uz sve izvjesniju pobjedu našeg kandidata za načelnika konačno ćemo biti u prilici da sprovedemo naš plan razvoja Kotor Varoša – rekao je Tešić. 

SP je kandidovala Slobodana Župljanina za načelnika opštine Kotor Varoš, a do sada je njegovu kandidaturu podržalo šest partija – SP, SNSD, DNS, Ujedinjena Srpska, NDP i Partija ujedinjenih penzionera. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*