Delegati iz Kotor Varoša sami biraju između Miličevića i Šarovića

Opštinski odbor SDS-a Kotor Varoš uoči unutrastranačkih izbora na republičkom nivou nije zauzeo stav kojeg će od kandidata podržati u trci za predsjednika stranke, pa će svaki delegat glasati po svojoj volji.

– Svaki naš delegat će glasati onako kako smatra da je najbolje i tu odluku smo prepustili njima – rekao je za “Moj Kotor Varoš” predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš Mladen Trivunović.

Kotorvaroški SDS ima šest delegata u Skupštini SDS-a, a osim Trivunovića u izborima za predsjednika stranke učestvovaće i Nedeljko Glamočak, Biljana Lukić, Milorad Savanović, Obrenko Pucarević i Bojan Đekanović.

Skupština SDS-a biće održana sutra u Banjaluci i trebala bi da izabere novog predsjednika stranke jer je aktuelni lider Vukota Govedarica odustao od kandidature u korist Mirka Šarovića. Iz trke se danas povukao i Mićo Mićić, obrazloživši da tom odlukom doprinosi jedinstvu stranke i nastojanju da dođu do jednog kandidata za predsjednika. Jedan kandidat ipak neće biti jer će na crtu Šaroviću stati Milan Miličević i između njih će pasti odluka ko će voditi najjaču opozicionu partiju u RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*