Đekanović: Ujedinjena Srpska idealna stranka za ideje mladih

Ujedinjena Srpska je stranka sa politikom zdrave budućnosti, stvorena za mlade ljude koji žele stabilnu sadašnjost i izvjesnu budućnost, istakao je predsjednik kotorvaroškog Aktiva mladih ove partije Nemanja Đekanović.

On je naveo da su dokaz za to desetine mladih koji su u posljednjih mjesec pristupili Ujedinjenoj Srpskoj.

– Ne želimo podjele i raskole, možemo biti različitih političkih ubjeđenja, ali patriotizam i zdrava privreda moraju biti ispred svega. Zato pozivam sve mlade Kotorvarošane da nam se pridruže, jer imamo jasno definisanu omladinsku politiku i znamo kako da promjenimo svijest razdora i izgradimo duh zajedništva – istakao je Đekanović koji je izabran na Skupštini Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske održanoj u nedjelju.

U Ujedinjenoj Srpskoj su ocijenili da je Skupština pokazala snagu Opštinskog odbora.

– Prisutni članovi Skupštine uvjerili su se u iskrenu, jedinstvenu i nedjeljivu nacionalnu politiku stranke, predvođenu našim predsjednikom Nenadom Stevandićem. Uz postojeće stabilno članstvo, stranci su pristupili mladi i obrazovani ljudi, željni dokazivanja s ciljem unapređenja života građana, očuvanja nacionalnog identiteta, vođenja stabilne ekonomske politike i borbe protiv nepotizma i partokratskog kadrovanja i zapošljavanja – istakli su u Ujedinjenoj Srpskoj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*