Dame donijele sreću lovcima, odstrijeljena dva vuka

Prvi dan lova u okviru tradicionalne međunarodne manifestacije “Damski lov” koju organizuje Lovačko udruženje “Uzlomac” iz Kotor Varoša bio je uspješan, a pred lovcima su pala dva vuka.
Vukovi su odstrijeljeni u reviru Trnovac na području kojim gazduje šipraško Lovačko udruženje “Borčići”. Mirnu ruku i oštro oko imali su član “Borčića” Miljan Maksimović iz Kotor Varoša i Zoran Milovanović iz Teslića, koji su zajedno pogodili jednog vuka, a trofej će pripasti kotorvaroškom lovcu. Drugog vuka odstrijelio je trofejni lovac iz Teslića Borko Spasojević pred čijim je nišanom palo desetak vukova.
– Lov je prošao odlično i bez ikakvih problema. Presrećan sam što sam bio precizan i došao do vrijednog trofeja. Želim da zahvalim svim kolegama bez kojih ni ovaj lov ne bi bio uspješan – rekao je Maksimović za MKV.
Pun pozitivnih utisaka iz lovišta na području Kruševa brda vratio se i Milovanović, ističuči da je dan prošao odlično uz dva trofeja i dobru atmosferu i druženje.
– Možda smo mogli odstrijeliti jos kojeg vuka, jer smo naišli na čopor u kojem ih je bilo šest, ali ni sa ovim nismo nezadovoljni. Čestitam kolegi Maksimoviću na trofeju – kaže Milovanović za MKV.
Lovci su danas imali posebno podršku jer su im se pridružile i dame iz RS i inostranstva kojima je i posvećena ova manifestacija.
Lov će biti nastavljen sutra na lokalitetu Viševica, a ovaj put će na nišanu biti divlje svinje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*