Cvijić novi predsjednik, DNS konsoliduje redove

Poslije dužih turbulencija u Opštinskoj organizaciji DNS-a Kotor Varoš na vidiku je konsolidacija redova ove stranke koja je dobila i novo rukovodstvo na čelu sa Radovanom Cvijićem. 

Na izbornoj Skupštini Opštinske organizacije DNS-a izabrano je i 17 članova Opštinskog odbora, te Statutarna komisija.

Cvijić koji je dugogodišnji član DNS-a i koji je i ranije obavljao značajne dužnosti, istakao je u obraćanju da će se čvrsto zalagati za sprovođenje programskih ciljeva DNS-a, raditi na omasovljenju stranke posebno mladim i obrazovnim ljudima, te da očekuje da će stranka na narednim izborima ostvariti značajno boljiće rezultati u odnosu na prošle kada lista za odbornike nije ostvarila cenzus pa time kao jedna od rijetkih lista DNS-a u RS nije dobila odbornika.

– Zahvaljujem rukovodstvu Glavnog odbora DNS-a na pruženoj punoj podršci. Također, zahvaljujem i rukovodstvu opštine Kotor Varoš i strankama nosiocima opštinske vlasti koji su prisustvom i obraćanjem iskazali spremnost za buduću saradnju i podršku organima Opštinske organizacije DNS-a – rekao je Cvijić.

Izbornoj Skupštini kotorvaroškog DNS-a prisustvovali su potpredsjednici stranke Radislav Jovičić i Duško Ivić, generalni sekretar Dragutin Rodić, narodni poslanik Dane Malešević i predsjednik banjalučkog Regionalnog odbora Željko Dubravac. U svojstvu gostiju sjednici su prisustvovali šef kabineta načelnika opštine Kotor Varoš Radislav Petrušić i narodni poslanici Nedeljko Glamočak iz SDS-a i Radenko Čupić iz PDP-a.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*