Cvijanović: Pobjeda u Kotor Varošu uslov za razvoj

Predsjednica RS Željka Cvijanović istakla je da je Kotor Varoš previše blizu Banjaluke da bi zaostajao u razvoju i da je zbog toga vani da na lokalnim izborima vlast preuzmu stranke koje čine vladajuću koaliciju na republičkom nivou.

– Uvijek mi je zadovoljstvo doći u Kotor Varoš jer ovo je sredina koja zapošljava ljude, ali uprkos tome zaostaje u razvoju jer ne koristi sve potencijale. Pored pobjede u trci za načelnika važna je i pobjeda naše odborničke liste. Obećavam da ću doći da slavim pobjedu sa vama – rekla je Cvijanovićeva tokom sastanka sa članovima Opštinskog odbora SNSD-a u Kotor Varošu kojem je prisustvovao i Slobodan Župljanin kojeg ova stranka podržava u trci za načelnika opštine.

Cvijanovićeva je prethodno posjetila fabrike obuće “Sportek” i “Dermal”, navodeći da ta dva preduzeća zapošljavaju veliki broj radnika. 

– Uvijek sam tu da pružim podršku firmama koje se i ovo teško vrijeme bore da održe nivo zaposlenosti – dodala je Cvijanovićeva. 

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Goran Kušljić istakao je da je Cvijanovićeva posjetila fabrike koje zapošljavaju najveći broj radnika u Kotor Varošu.

– Na taj način im je pružila podršku u  nastojanju da zadrže broj radnika. Posjeta Opštinskom odboru je takođe velika podrška jer planiramo da pobijedimo na narednim izborima. Nova zgrada opštine zaslužuje i novog načelnika, a to će biti Župljanin – istakao je Kušljić. 

Župljanin je rekao da Kotor Varoš ima jedinstvenu šansu da dobije načelnika koji će ujediniti gradove u kojima je na vlasti republička koalicija.

– Veliki broj stranaka koje mi daju podršku stvara jedinstvenu priliku da pobijedimo i da zajedničkim snagama napravimo promjene. Želimo da Kotor Varoš izgleda drugačije i da bude bolje mjesto za život po ugledu na druge opštine – istakao je Župljanin. 

Vlasnik i direktor “Dermala” i član Glavnog odbora SNSD-a Radenko Bubić naglasio je da je uvijek čast ugostiti predsjednicu RS, a posebno u pogonima firme.

– Pobjeda na opštim izborima je pokazala da se može napraviti dobar rezultat. Vjerujem da će ovaj izborni ciklus donijeti novi uspjeh – rekao je Bubić.

Cvijanovićeva se sastala i sa predsjednicima partija koje podržavaju kandidaturu Župljanina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*