Član kotorvaroških „Orlova“ operisan, oporavak teče dobro

Kotorvarošanin Panto Bojić, koji je juče povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Kotor Varošu, operisan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS i uspješno se oporavlja, potvrdio je za „Moj Kotor Varoš“ predsjednik kotorvaroškog Moto-kluba „Orlovi“ Slobodan Marić čiji je član i Bojić.

– Bojić je imao otvoreni prelom potkoljenice. Pregledom je utvrđeno da nema više preloma i njegovo zdravstveno stanje je dobro – rekao je Marić.

Bojić je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici cara Dušana. On je vozio motocikl, a u nezgodi je učestvovao džip. Prema riječima očevidaca do nezgode je došlo kada je Bojić motociklom prestizao džipa, koji je u tom momentu počeo da skreće u sporednu ulicu i udario ga.

– Udar je bio veoma jak, a terenac je vozača motocikla odbacio na „golfa 4“ koji je bio parkiran. Vozač motocikla je tom prilikom udario i u saobraćajni znak – rekao je za „Moj Kotor Varoš“ jedan od očevidaca.

Bojiću je prva pomoć ukazana na mjestu nezgode, a potom je prebačen na dalje liječenje vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ Kotor Varoš.

Bojić je inače član Moto-kluba „Orlovi“ i volonter Crvenog krsta Kotor Varoš.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*