Carstvo boja za dom nadohvat ruke

Želite jednu boju zidova u domu, a poslije krečenja dobijete drugačiju nijansu, situacija je koja nije rijetka prilikom unutrašnjeg uređenja zbog čega stručnjaci preporučuju mašinsko miješanje boje.

Kupce boja namijenjenih za unutrašnjost u prodajnom objektu „Građusa“ očekuje bogata ponuda, ali i jedna briga manje jer će željenu boju dobiti spremnu za nanošenje na zid.

Prvi korak je izbor boje iz ponude renomiranih proizvođača i poznatih brendova, te nijanse u koju želite da obojite svoj dom. Sve ostalo je briga „Građusovog“ osoblja koje željenu boju kupcima miješa u sopstvenoj miks-mašini odmah prilikom kupovine.

Samostalno miješanje boje je prilično zahtjevno, a postoji i velika vjerovatnoća da će nijansa i gustina biti drugačija od željene jer se razrjeđivanje boje, dodavanje pigmenta i miksanje obavlja ručno. S druge strane miješanje boje u mašini je kompjuterizovano, vrši se u skladu sa uputstvima proizvođača i garantuje postizanje željene gustine i nijanse.

Veoma važno je i obaviti pripremu boje odjednom jer se u suprotnom može dogoditi da budu različite nijanse. Na osnovu izmjerene površine za krečenje „Građusovo“ osoblje će znati koliko je boje potrebno zbog čega kupci neće morati da se izlažu neizvjesnosti u pogledu nijanse, ali i nepotrebnim troškovima.

Osvježenje doma u vrelim ljetnim danima je i više nego poželjno, a posebno u vrijeme kada medicinski stručnjaci kao jednu od mjera zaštite zdravlja i zaštite od virusa korona preporučuju pojačanu higijenu. Osim toga, vizuelna promjena enterijera učiniće svaki dom iznova posebnim.

Bez obzira na to da li stan ili kuću osvježili u sopstvenoj režiji ili taj posao prepustili iskusnim majstorima, nezaobilazna adresa je „Građus“ koji po veoma povoljnim cijenama osim boja nudi i sve ostalo što je neophodno za te radove kao što su manji i veći valjak, mrežica za cijeđenje valjka, četkica za uglove, traka, glet masa, špahtlica, brusni papir i zaštitna traka i folija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*