Braća Radenko i Goran Bubić komšiji sagradili novi dom

Nedjeljko Bubić Nesa iz Maslovara uskoro će ponovo imati topao dom zahvaljujući braći Radenku i Goranu Bubiću koji su obezbijedili novac za njegovu izgradnju.

Vlasnik fabrike obuće “Dermal” i poznati advokat su odlučili da svom komšiji i rođaku urede dom jer je prijašnji drveni objekat propao i postao neuslovan za boravak.

– Nedjeljkova vikendica bila je dotrajala, a krov je prokišnjavao. Njegove komšije su se odazvale i pomogle u izgradnji novog objekta. Najveću pomoć obezbijedili su Radenko i Goran Bubić koji su finansirali kompletnu izgradnju – rekao je predsjednik građevinskog odbora Ljubinko Trifković.

Nesa, koji je braći Bubić bio velika podrška još dok su bili studenti, sa suzama u očima je zahvalio svima koji su pomogli da ponovo ima krov nad glavom.

– Zahvaljujem se svima na velikoj pomoći, a najviše Radenku i Goranu Bubiću koji nisu zaboravili vrijeme kada su bili studenti. Tada sam ja gledao da pomognem svima iz Maslovara koliko sam mogao. Posebno se zahvaljujem prvom komšiji Trifkoviću koji je sve koordinisao i odradio bez greške – rekao je Nedjeljko Bubić kojem će braća Bubić pomoći i da useli u novi dom.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*