Božićna trpeza stigla u 16 siromašnih porodica u Kotor Varošu

Udruženje mladih “Heroj” iz Kotor Varoša usrećilo je danas božićnom trpezom 16 socijalno ugroženih porodica sa područja kotorvaroške opštine čime je stavljena tačka na veliku božićnu humanitarnu akciju.

– Porodicama smo podijelili pečenice, hljeb, sarmu, kolače i druge životne namirnice. Božić je najradosniji pravoslavni praznik i potrudili smo se da i ove porodice imaju pristojnu trpezu. Želim svima da provedu praznike u sreći, zdravlju i veselju. Širite ljubav i budite humani tokom čitave godine – rekao je predsjednik Udruženja mladih “Heroj” Đorđe Bojić.

On je podsjetio da je odabir porodica obavljen u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Kotor Varošu i lokalnim parohijama.

Glavni donator i inicijator ove akcije je vlasnik kafe-kluba “Elli bar” Miroljub Jurić, a doprinos je dala i ekipa konobara iz ovog ugostiteljskog objekta. Zlatni donator bila je Tvornica obuće “Sportek” Kotor Varoš.

Akciju su podržala i preduzeća “Cabo trans”, “GRađus”, “Dermal”, “Eko fas”, “Petrović” i “Akropolis”, pekara “Iv-Anja”, ugostiteljski objekti “Pub Prijatelji”, “Music”, “MilaMi”, “Naša kafanica”, “Hajdučke vode” , “Picolo” i “Faraon”, te frizersko-kozmetički studio “Glamur” i prodavnica i servis “Tde Mobil”.

Dopirnos akciji dali su i Jelenko Vasiljević, Mladen Trivunović, Radojica i Dara Blagojević, Đorđe Railić, Tamara Kuprešak i Stefan Marković, a podržao je i načelnik Opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*