“Bor petrol” se bliži novom izgledu

Radovi u poslovnom centru “Bor petrol” sedmicama su u punom jeku, a konačno se nazire i budući izgled rekonstruisanog i modernizovanog objekta i njegove okoline.

Krov iznad terminala za točenje goriva je namontiran, a završeno je i betoniranje platoa centralnog dijela kompleksa.

– Modernizacija benzinske pumpe i pratećih objekata dobro napreduje. Na prednjem dijelu objekta je završena betonaža, a i popratni građevinski radovi se blize kraju. Postavljeni su i ivičnjaci i betonske ploče – rekao je za MKV direktor “Bor petrola” Aleksandar Malijević.

Poslovni centar “Bor petrol” uprkos radovima radi svakim danom od 0 do 24 časa.

– Naše vrijedno osoblje je još više posvećeno usluzi kupaca iako je u toku modernizacija centra. Naši kupci i dalje mogu da natoče najbolja goriva, kupuju u mini marketu i prodavnici auto-dijelova, uživaju u kafe baru, operu automobil ili koriste usluge tehničkog pregleda i auto-servisa – ističu u “Bor petrolu”.

Ovaj poslovni centar, koji posluje u sastavu “Fagus grupacije”, uskoro bi trebao osvanuti u potpuno novom i modernijem ruhu, jer će osim centralnog objekta biti izmjenjen vizuelni identitet i poboljšana funkcionalnost i objekta u kojem se nalaze tehnički pregled, auto-servis i prodavnica auto-dijelova.

bor-petrol

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*