Bolje vijesti iz bolnice, Dejan Bojić se oporavlja

Dejan Bojić iz Maslovara, koji je 28. januara teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula njegova supruga Svjetlana, trenutno je u stabilnom stanju, a njegov trogodišnji sin pušten je na kućno liječenje, potvrđeno je u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

– Stanje pacijenta D. B. je zasad stabilno. Njegovo liječenje i praćenje biće nastavljeno na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje – istakli su u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Dijete je poslije saobraćajne nesreće primljeno u bolnicu sa lakšim povredama, ali je duži period zadržano na liječenju i posmatranju.

– Njegovo zdravstveno stanje je stabilizovano i 7. februara je pušten na kućno liječenje – rekli su Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Stravična nesreća dogodila se u Vrbanjcima kada su se sudarili “golf” koji je vozio Bojić i “folksvagen kedi” za čijim volanom je bio Drago Janković iz Banjaluke.

Svjetlana Bojić je dan kasnije preminula od teških povreda u Univerzitetskom kliničkom centru RS, a Janković je odmah poslije ukazane pomoći pušten na kućno liječenje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*