Bojić: Pobjeda Župljanina pokrenuće Kotor Varoš sa mrtve tačke

Opštinski odbor NDP-a Kotor Varoš pozvao je građane da na lokalnim izborima daju podršku odborničkoj listi “Pokret za Kotor Varoš” i kandidatu za načelnika opštine Slobodanu Župljaninu, čija je pobjeda uslov da se ova lokalna zajednica pokrene sa mrtve tačke.

Nosilac liste NDP-a za Skupstinu opštine Kotor Varos Darko Bojić rekao je da očekuje dva mandata u opštinskom parlamentu.

– Kao buduća parlamentarna stranka zalagaćemo se za infrastrukturne projekte, ali i kapitalne kao što je izgradnja gradskog bazena, koji predstavljaju osnov za razvoj opštine i kvalitetniji život građana – naveo je Bojić, koji je predsjednik Opštinskog odbora NDP-a.

On smatra i da mladi treba da dobiju veću šansu u odlučivanju o svojoj budućnosti.

– Vodićemo računa i o penzionerima, jer je riječ o populaciji koja je bila na margini lokalne vlasti, a briga samo republičkih institucija nije dovoljna da bi najstariji sugrađani živjeli dostojanstveno – zaključio je Bojić.

NDP na predstojeće lokalne izbore izlazi zajedno sa Partijom ujedinjenih penzionera u koaliciji pod nazivom “Pokret za Kotor Varoš”. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*