Bojić: Kotor Varoš zreo za promjene

Predsjednik Opštinskog odbora NDP-a Kotor Varoš Darko Bojić istakao je da je aktuelna lokalna vlast pokazala da ne može riješiti mnoge životne probleme građana, te da su mnoge kategorije stanovništva, poput penzionera, zapostavljene zbog čega su formirali i koaliciju sa Partijom ujedinjenih penzionera (PUP). 

– Penzioneri i mnogi drugi naši sugrađani su potpuno zapostavljeni. Jasno je i da mnoge životne stvari poput kanalizacije, vodovoda, asfalta, rasvjete i slično aktuelna lokalna administracija ne može sa riješi, a u 21. vijeku je nedopustivo da građani nemaju osnovne uslove za život -rekao je Bojić na sastanku predstavnika NDP-a i PUP-a sa kandidatom za načelnika opštine Kotor Varoš Slobodanom Župljaninom. 

Bojić je dodao da u vlast treba da uđu  nove snage koje bi napravile preokret.

– Povukli smo prvi potez i ujedinili NDP i PUP u Pokret za Kotor Varoš. Na taj način ćemo pokušati da učestvujemo u izvršnoj vlasti, da mijenjamo postojeće stanje i da zajedno učinimo da građani žive bolje – kaže Bojić.

Župljanin je zahvalio NDP-u i PUP-u na podršci.

– Vi ste nova snaga i zajedno ćemo promijeniti stvari na bolje. Napravićemo od Kotor Varoša kvalitetno mjesto za život – rekao je Župljanin.

Kandidaturu Župljanina, koga je predložio SP, podržavaju i SNSD, DNS i Ujedinjena Srpska.

NDP u PUP su večeras zvanično predstavili listu kandidata koalicije Pokret za Kotor Varoš za lokalnu Skupštinu opštine čiji je nosilac Darko Bojić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*