“Bobas” prodaje vozila i radnu mašinu

Vršilac dužnosti direktora Komunalnog preduzeća “Bobas” Kotor Varoš Slobodan Jurić raspisao je licitaciju na kojoj će na prodaju biti ponuđena četiri vozila i jedna radna mašina.

Sva vozila su neispravna, a na doboš idu teretnjaci  TAM 130 sa početnom cijenom od 700 KM i TAM 190 T 15 čija je vrijednost procijenjana na 1.800 maraka.

“Bobas” prodaje i kombi “folksvagen transporter” čija je početna cijena 500 KM i automobil “fijat pandu” procijenjene vrijednosti 850 maraka. Najveću početnu cijenu ima buldožer TG 75 C gusjeničar, koji neće biti prodat ispod 2.000 KM.

Licitacija će biti održana 4. maja 2017. godine u devet časova usmenim javnim nadmetanjem u prostorijama “Bobasa”, a ukoliko prva licitacija ne uspije, druga će u isto vrijeme i na istom mjestu biti održana 10. maja.

Zainteresovani kupci vozila mogu pogledati svakim radnim danom u periodu od 7.00 do 15.00 časova. Pravo učešća na licitaciji imaju pravna i fizička lica, koja na blagajni preduzeća uplate kauciju od deset odsto početne cijene.

Vozni park “Bobas” je u veoma lošem stanju i zastario, što umnogome otežava poslovanje ovog preduzeća.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*