Banjaluka nagradila fantastičnog sportistu iz Kotor Varoša

Mladom rukometašu banjalučkog Borca Arseniju Bubiću iz Kotor Varoša večeras je uručena nagrada povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluka.

Bubiću je uručena nagrada za mlade koji su doprinijeli razvoju i promociji Banjaluke, što je on nesumnjivo činio od kada je kao pionir obukao dres Borca, a potom osvojio i titulu sa kadetskim timom i postao reprezentativac Srbije sa kojom je učestvovao na najvećim takmičenjima.

Ista nagrada pripala je i Bubićevom saigraču Srđanu Mijatoviću, dirigentu Gradskog tamburaškog orkestra Zlatanu Miriću, klubu “Balmun”, plivaču Mihajlu Čeprkalu i profesoru Miroslavu Malinoviću.

Dobitnicima priznanja čestitku je uputio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, koji im je poželio još mnogo uspjeha u karijeri.

– Dobijate nagrade među 200.000 stanovnika što samo po sebi govori o vašim uspjesima. To ja naša zahvalnost za razvoj i promociju Banjaluke kojem ste doprinijeli na poljima na kojima ste aktivni i veoma uspješni – rekao je Radojičić na svečanoj akademiji povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluka.

Bubić za “Moj Kotor Varoš” kaže da mu je velika čast što se našao u društvu odabranih i da ga je Banjaluka zadužila i obavezala da bude još uporniji svaki put kada istrči na parket.

– Čast mi je još veća kada se zna koliko uspješnih sportista ima Banjaluka. Želim da zahvalim svima koji su se opredijelili za mene. Nije mala stvar biti među najuspješnijim mladim ljudima u gradu kao što je Banjaluka. Nagrada će mi biti još jedan podstrek da nastavim sa predanim radom i treninzima i da na terenu opravdam veliko povjerenje koje mi je ukazano. Želim da zahvalim klubu, saigračima i porodici bez kojih nijedan moj uspjeh ne bi bio moguć – istakao je Bubić.

Odlukom banjalučkih odbornika najvažnija nagrada Ključ grada sa poveljom “Počasni građanin grada Banjaluke” pripala je premijerki RS Željki Cvijanović i direktoru Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Dr Miroslav Zotović” Goranu Taliću.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*