Auto-servis “Moma” otvara najmoderniju autopraonicu

Auto-servis „Moma“ Kotor Varoš nastavio je da širi svoju paletu usluga, a vozačima će od sutra biti na raspolaganju moderna i multifunkcionalna samouslžna autopraonica.

Autopraonica će početi sa radom u 16.00 časova, a povodom otvaranja prva dva dana vozači će besplatno moći da urede svoje ljubimce. 

Najmodernije opremljen auto-servis i sa najstručnijim osobljem u Kotor Varošu do sada je vozačima pružao široku lepezu automehaničarskih i vulkanizerskih, te uslugu pranja vozila.

– Usljed stalnog rasta obima posla kao posljedice stečenog renomea i kvaliteta usluga odlučili smo se na novi iskorak. Kao i u ostalim segmentima našeg poslovanja i na samouslužnoj autopraonici vozačima ćemo ponuditi najbolje uslove u gradu. Naša misija pouzdanog partnera svakom vozaču ovim dobija novu dimenziju – istakli su u Auto-servisu „Moma“.

Samouslužna autopraonica nalazi se preko puta Auto-servisa „Moma“ u suterenu modernog novoigrađenog poslovnog objekta, a vozačima će svakodnevno biti na raspolaganju 24 časa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*