Akcijske cijene fasada čekaju kupce u “Tekso centru”

Velika jesenja akcija na fasade i dalje traje u „Tekso centru“ koji nudi fasadni materijal po najpovoljnijim cijenama u okruženju sa garancijom kvaliteta.

Ovaj period građevinske sezone je idealan za fasaderske radove, a “Tekso centar” je stoga kupcima obezbijedio još niže cijene u odnosu na prošlu godinu.

Kompletan materijal za demit fasadu vodećeg domaćeg proizvođača “Colorita” dostupan je po promotivnoj cijeni od 15,40 KM po metru kvadratnom, a jednog od najpoznatijih i najkvalitetnijih svjetskih proizvođača “Rofixa” 16,60 KM. Dodatni bonus i povoljnost je besplatna dostava materijala na adresu kupca.

Akcijskom cijenom su obuhvaćeni termoizolacija od stiropora debljine deset centimetara, ljepilo, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je dugogodišnjeg iskustva u prodaji, te izradi i primjeni fasadnih sistema.

Informacije u vezi sa ovom akcijom dostupne su putem oficijelnih profila „Tekso centra“ na društvenim mrežama “Fejsbuk” i “Instagram”, telefona na broj 051 784 184 i vibera na broj 066 236 856.

Radno vrijeme “Tekso centra” je od 7.00 do 17.00 časova svakim danom osim nedjelje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*