Akcijska cijena seta brusilica-bušilica u “Tekso centru”

Odlični i multifunkcionalni set koji čine akumalatorska bušilica i ugaona brusilica njemačkog proizvođača „Einhell“ danas čeka kupce u kotorvaroškom „Tekso centru“ po akcijskoj cijeni od samo 235,46 KM.

U setu se nalaze dvije baterije od 3,0 i 1,5 Ah, te brzi punjač. Riječ je o električnim alatima iz porodice „Power X-Change“ što znači da je ove baterije moguće koristiti i na drugim uređajima iz ove serije.

„Power X-Change“ nudi jedinstvenu mogućnost napajanja više od 170 „Einhell“ alata i vrtnih alata iz porodice „Power X-Change“ sa samo jednom vrstom baterije. To znači i značajnu uštedu prilikom kupovine novih uređaja za koje nije potrebno kupovati i bateriju.

Akumulatorska ugaona brusilica je vrlo korisna i kompaktna i najlakša je u svojoj klasi. Bezbjednost pri upotrebi garantuje funkcija laganog pokretanja i zaštita od slučajnog ponovnog starta. Za lakše korištenje brine tanka, mekana ergonomska ručka i dodatna ručka, koja se može staviti u tri različita položaja. Rashladni sistem omogućava optimalno hlađenje, koji produžuje vijek trajanja, a posebno je korisno pri dužem korištenju pri određenom poslu.

Akumulatorska bušilica ima ugrađenu kontrolu brzine za precizniji i osjetljiviji rad. Funkcija Fast Stop omogućava brzo i jednostavno mijenjanje alata, a za dobro osvjetljenje radne površine ugrađena je LED radna sijalica.

Dođite u „Tekso centar“ i uvjerite se u bogatu ponudu, dodatne sezonske i mjesečne akcije i povoljne cijene svih proizvoda iz prodajnog asortimana.

Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*