Tešić: Kotorvaroška vlast pokrala tuđe projekte

Opštinski odbor Socijalističke partije Kotor Varoš saopštio je danas da se kotorvaroška vladajuća koalicija koju predvode SDS, PDP i SDA i ove godine okitila tuđim perjem i u rezultate opštinske vlasti ostvarene u proteklih godinu dana svrstala niz velikih projekata koje je finansirala isključivo Vlada RS.

Rezultati rada opštinske vlasti sumirani su na svečanoj akademiji povodom Dana opštine Kotor Varoš.

– Kao i uvijek krajnje nemoralno i bezobrazno, ali očekivano od koalicije PDP-SDS-SDA, na svakoj investiciji koju je odobrila Vlada RS preskočili su da kažu ko je bio donator, odnosno finansijer – istakao je predsjednik SP-a Kotor Varoš Predrag Tešić. 

Kotorvaroški socijalisti podsjećaju da je Vlada RS obezbijedila novac za velike projekte u Kotor Varošu.

Istakli su da je Vlada RS za obnovu Doma zdravlja u Kotor Varošu obezbijedila više od 500.000 KM, za obnovu Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” u  Maslovarama 200.000, za obnovu zgrade Narodne biblioteke 80.000, obnovu zgrade fudbalskog kluba Mladost 70.000, a za rekonstrukciju i asfaltiranje puta prema Kneževu više od deset miliona KM.

– Još jednom zahvaljujemo Vladi RS koja je izdvojila navedena sredstva i ispred svih dobronamjernih građana Kotor Varoša se izvinjavamo jer imamo ovakvu nezahvalnu lokalnu vlast – istakao je Tešić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*